Monday, January 20, 2014

Master Jee

Namaste.. masterjee..

Hua Hua Hua.. menyemakkan diri memikir pasal master plak.. i need to move fast.. i wanna excel in my career.. ecewah..

MIROS ade sediakan platform utk sambung master.. MIROS-UPM nama platform tu.. so jadik nye.. mmg kne amek ngan UPM jek.. pastu kne bwat research work.. 3 tahun.. kene pilih supervisor 1 UPM 1 lagik dari MIROS.. supervisor tu plak kne bersetuju bersama2 dengan proposal yg kita sediakan.. org kata mcm kne mutually agreed camtu lebih kurang..

yuran kita kene bayar dlu, nnt abes semester kalau fulfill requirement yg ditetapkan oleh MIROS, MIROS akan bayar balik yuran tu.. Rm 2000+ je pon satu semester

persoalan nye:
1. aku nak wat tajuk ape? - pregnant lady simulation?
2. Supervisor sape? Prof ke?
3. 3 tahun tu woi.. lama giler

nasihat org lain yg dah so call 'terjerat' dengan skim ni, baik amek kelas jek.. setahun setengah dah boleh graduate master.. ohmai.. org lain cakap bukan senang nak both supervisors mendapat kesepakatan 'mutual' tu..

haiyyaa.. di sebabkan entry ni aku tulis nama penoh dan boleh di gugel merata2 so aku kne tulis secara sopan.. hiks..

camne ye.. ade sesape yg boleh bg master free ke aku utk mechanical yg ade kaitan ngan biomedical? meh nak satu..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails