Friday, December 16, 2016

Lesen memandu area Bangi, Kajang, Putrajaya, Cheras



Amaran: Ini adalah iklan free untuk suami saye..

Bagi sesape yang nak ambek lesen memandu, nak amek lesen kereta, motor, bas, lori, GDL.. nak belajar motor, kereta.. nak amek lesen L, B, D..

Dan tinggal di area Bangi, Kajang, Putrajaya ato Cheras..

SM Megahwangsa aka Sekolah Memandu untuk belajar memandu ada menawarkan perkhidmatan bagi mendapatkan lesen kereta motor dsbg bg area Kajang, Bangi, Putrajaya dan Cheras..

Pegi amek balik hantar.. transportation disediakan dr rumah korunk.. skarang kami dah ade kerani, dan instructor assistant.. beliau akan amek korang..  :)

Lokasi pembelajaran dan test adalah kat Bangi lama atau Cheras..

Untuk keterangan lanjut, Wasap/SMS/Call/Tel: 0126244748 (Ijad)


offer untuk adik2 spm: official website www.basicroadsafety.blogspot.com


Update: 
Sila la Call atau Wassap EnIjad untuk sebarang pertanyaan... kalo tanya kat ruang komen entry ni jek nnt saya tatau nak jawab.. dan xleh nak jawab detail.. baik direct call En Ijad..


35 comments:

  1. eloklah, nanti org gugel keluar page ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully.. sbb tu banyak guna ejaan baku.. hehe..

      Delete
  2. Lol.. Ko taip dwibahasa skrg lot..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...nak tanya...kalau dah ada lesen motor, nak amik lesen kereta sahaja, berapa ye? pastu klu blaja weekend sahaja, berapa lama tempoh dpt lesen agak2? thanks! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. amek lesen D (keta) je smpai abeh bpe?

    ReplyDelete
  5. Kalau nak ambik lesen keta jer berapa yee

    ReplyDelete
  6. Kalau nak ambik lesen keta jer berapa yee

    ReplyDelete
  7. Bole sms kat no sy yg ada kat atas tu x?nti sy akan cerita dgn lebih lanjut..tq..

    ReplyDelete
  8. Bole sms kat no sy yg ada kat atas tu x?nti sy akan cerita dgn lebih lanjut..tq..

    ReplyDelete
  9. ..saya nak amik lesen kereta..boleh tahu harga nya??n boleh sms di nom saya 0123568006...

    ReplyDelete
  10. Is it still available? Saya berada di area serdang. Boleh tahu harga yuran belajar yer berapa? Dan berapa jam yer ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep available.. pls call or sms 0126244748.. thank you

      Delete
  11. Is it still available? Cik ada amik dan pulang jika area serdang? Berapa harga dan berapa jam kelas yer bagi lesen kereta L dan P sekali ?

    ReplyDelete
  12. ni ada lagi takk? dan ni megah wangsa dekat kajang prima ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kajang prima.. tapi kat bangi.. boleh call 0126774748..wasap.. msg pon kami layan jugak..

      Delete
  13. Klau nk ambil lesen motor B2 brape harga ???

    ReplyDelete
  14. sory tny cni..kalau ambik lesen kereta sahaja brapa ye skrg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy tatau nak jwb dan tareri nak jwb detail.. baik tny en ijad

      Delete
  15. LAYAN CUSTOMER TERUK, HARGA MARK UP MACAM HARAM

    ReplyDelete
  16. Hehe. Ada option lain yg blh dicari lagi kan
    . Bukan paksa.. boleh buat pilihan ikut kesesuaian masing2 kan..

    ReplyDelete
  17. Saya bekas student Abg Ijad... Walaupun saya belajar terlalu lama tapi abg ijad seorang yang sentiasa peka pada studentnya. Tapi saya sangat2 puas hati belajar dengan dia. So far sekarang saya dah berjaya membawa kereta. Sambil belajar abg ijad akan beri tip2 utk pemanduan yang berhemah. Kepada Anonymous yang mengutuk tu, awak dah belajar dengan abg ijad ke? Layanan teruk tu saya rase macam x percaya jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasih heryanti ngan komen yg positif.. alhamdulillah awak bepuas ati..

      Delete
  18. Assalamualaikum. Nak tanya. Sekarang harga untuk lesen kereta berapa ye?

    ReplyDelete
  19. ambik lesen b full brape skrang

    ReplyDelete
  20. Assalam sis, sy nk tny,sy dh ad lesen since study,tp dh lme x drive,skrg dh x ingt n tkt nk drive,klw sy just nk blaja drive je blh x,x nk test pape la,just nk refresh..blh mcm tu sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak amek la dik..sorry.. dah la lambat perasan komen.. huhu

      Delete
  21. Assalam sis, sy nk tny,sy dh ad lesen since study,tp dh lme x drive,skrg dh x ingt n tkt nk drive,klw sy just nk blaja drive je blh x,x nk test pape la,just nk refresh..blh mcm tu sis?

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum sis..Berapa ya sis kalau lesen kereta?

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum..encik saya nak tanya harga lesen untuk motor B2 berapa ya

    ReplyDelete
  24. waalaikumsalam dik.. adik wassap cikgu ijad tu.. akk tatau jawapan die.. sorry dik adik pny comment masok je dlm email.. bnyk :D .. akk filter spy tak terlepas pandang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails