Friday, January 24, 2014

GIVEAWAY 1ST BIRTHDAY MEMORY BY MOMMYAIDA

Rules and Regulation:
1) Tajuk Entry Tersebut mestilah GIVEAWAY 1ST BIRTHDAY MEMORY BY MOMMYAIDA

2) FOLLOW Blog MommyAida ..

3) Letakkan gambar 1st Birthday's Memory 
    (Tak kisah birthday sesiapa pun janji Birthday Kids dan MESTILAH Birthday PERTAMA)
     Gambar yang paling menarik dan UNIK akan di pilih sebagai pemenang..

3) Letakkan LINK pasal GA ni kat Entry tersebut

4) Sila letakkan link kat bahagian komen kat bawah ni ye untuk sesapa yang dah join supaya senang saya review nanti.. (Eceh..macam retiss sangat..kikiki)

5) Tarikh Tutup adalah pada : 25.01.14 (Birthday Medina!!)

6) Hadiah? Tunggu!!hehee..

7) 5 ORANG pemenang akan dipilih!




MARI try our luck.. hehe harusla repost bedday naufal kan.. my birhday picture masa 1 year old ade kat umah mak blom scan lagik.. 


..SYAFI NAUFAL.. 

Pic ni suke sbb sume org senyum girang ke atas sebuah kek yang bakal di potong.. geegee..

2 comments:

  1. Alahai meriahnyaa..plus ceria dan cantik!gambar pon menarik..Thank u tau dear sebab sudi join GA aida yang tak seberapa tu..hehe..InsyaALLAH boleh menang nanti..Salam kenal.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails