Monday, January 27, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

Rajin plak aku masok GA GA skang ni.. hiks.. nak masok dan nak menang.. eyay
GA by Kak Ctmah Rahim hadiah pon dr organizer jugak.. ni lah antara hadiah yang saya akan dapat (yakin dan kompiden no)

Kali ni GA on aksi anak sendirik dalam kereta.. upanya tak banyak mane pon gambo Naufal dalam kereta.. banyak nye gambo dalam car seat jek.. ye la emak nye keje ROAD SAFETY research officer.. harus la promote penggunaan Child restraint system/ CRS/ Car seat.. kan..

tapi kalini nak mempertaruhkan gambo pusat Naufal nih.. 

haks.. time ni mommy dah penat meriba naufal.. ayah tgh isik minyak keter.. mommy nak betolkan tudung dlu.. so Naufal kne bam diam2 jgn guling2 kat atas kusi driver tu.. jgn gerak tau!! 

## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)


6 comments:

  1. bagusnye dak naufal ni diam je bila letak atas seat camtu..lisa memang tak kasik can langsung kat mommy dia..amukan terus..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha diam la sgt.. ni time die bru pandai golek2.. kalo jatuh mmg kne marah la ngan ayah die

      Delete
  2. dari jauh dah nampak pusat naufal tu..hihi!
    anyway thanks dear. All the best yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mcm blh menang kan kak ctmah.. lalala

      Delete

Related Posts with Thumbnails