Friday, December 6, 2013

Myvi Itam kesayangan tinggal kenangan

Omai Omai tetibe rase nak bersentimental.. sesungguhnye aku bukan org yg sentimental pon.. nak tinggalkan Uni ke.. nak berpisah ngan kawan2 after SPM ke.. sume pon dah set kat mind yang 'ala nnt kan boleh jumpa balik.. bole reunion.. bole terserempak kat giant time beli ikan'.. haha

tapi kalik ni sgt sayu plak bila teringat kat JLB myvi itam kesayangan ku.. mcm berpisah ngan bopren pertama.. camtu ah rase die.. my 1st car, my 1st harta.. hasil gaji bulan2 yg mmg totally dari diri ini.. skang dah dalam proses dijual entah dimana kedai entah.. sedehhhh


JLB yang telah dinoda kaki nye jadik sport rim oren.. owh rindu nyeh..

teringat plak kenangan silam.. JLB hari pertama kuo dari kedai 5 tahun lepas.. time tu beli kat JB.. Ijad buat alasan nak teman bawakkan kereta BARU dari JB ke kajang.. sanggup die naik bas dari KL ke kota tinggi.. haha.. teringat time tu mmg tgh pasang tinted kat kedai tepi jambatan kota tinggi tu.. huhu.. bersungguh suh die turun bas sebelum jambatan.. die pon takde idea jambatan tu kat mane.. 1st time dtg KOTA katanye.. kan konon2 nak teman org yg 1st time nak drive dari KOTA ke KAJANG..

hurm padahal itu sume alasan.. rupanya dtg nak 'merisik' heh!.. ade ke mirisik dtg sorang2 jek naik bas jek.. sabojelah saye..

nak ucap TQ bebanyak kat JLB banyakkkk sgt berjasa.. sgt sayang kat die.. SobS!


2 comments:

  1. mcm berpisah ngan bopren pertama..? hahaha mengong lot.. aku dpt rase kesedihan ittew.. still blom de pikirin mau menjual JLK.. mntak2 xkene la.. huhu.. kalu xmusti sedih juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah org slalu ckp 1st love susah lupa kan.. ngohoho.. btol ler analogy aku tu.. konon2

      Delete

Related Posts with Thumbnails