Tuesday, December 24, 2013

IDEA Susun atur: periuk belanga

Berbaloi ke nak beli PanTree ni?










Gugel2 camne nak susun periuk belanga pastu tersembam ngan gambo cam kat atas.. pastu ade akk tu die susun periuk2 ngan kuali die kat sblh tong gas dalam kitchen kabinet.. terase cam nak bwat mende yg same.. tapi praktikal tak?

periuk yg ada kat rumah adalah 3 beradik periuk kampong yg cap eagle tu.. 1 kuali kampong jgk.. 1 pan tefal.. pastu ade la 3 beradik periuk vision kaca.. praktikal ke membazir ek?

Harga PanTree ni baru RM 25 kat JACKCOW .. Jackcow ni tak penah dengo.. tapi cara derang pny sistem operasi same jek ngan MyDeal ngan Dealmates ngan online shopping mall yang bnyak diskaun2 tu.. harga RM25 ni paling murah aa.. kaloo kat dealmates ngan mydeal ke diskaun2U ke sume pon 30 ke atas.. pastu offer dah expired dah pon.. so berbaloi2 ke nak beli PanTree Cookware Organizer ni?


2 comments:

  1. nak gak..tp tu gambar periuk sama je...cantik la..saya periuk campur2..sama je buruk pakai ni..huhu

    ReplyDelete
  2. Xbeli pon.. sbb die xtunjuk camne nk susun kuali telinga yg kampong2 tu.. die ni pakai tefal jek.. kita tefal pon ade satu jek tekulat2 kt umh tu..huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails