Tuesday, November 19, 2013

Penyusuan: Mom's milks is the best

Alhamdulillah bejaya susukan naufal dah melebihi setahun.. syukur tak terhingga ngan rezeki melimpah ruah dariNya..

tapi sejak kebelakangan ni stock dh tinggal 10 paket jek.. seram sgt bila pagi2 bukak peti ais nak kuokan susu utk hntr ke taska.. serrrammmm hokkey..

tapi masih bersyukur.. di beri peluang setahun.. setahun pon dah cukop bersyukur kalo nak compare ngan kawan2 yg tak dapat merasa

ape yang boleh buat skang adalah; kembali minum ESP, pam sekurang2nye 2 kalik sehari ( hari tu gatal dah selesa sgt skip2 pam, padan muka)

kalo tak recover jgk stock, kne fikirkan alternatif lain seperti order set trial pack ibu menyusu shaklee dari PN UYAH NAZURA .. sila wassap beliau di nombor (nnt i mintak kebenaran die dlu nak publish phone number beliau kat belog i k)..

kalo tak pat gak, barulah beralih kepada formula milk.. maybe akan beli susu enfagrow ke apetah.. sbb naufal sgt suka tengok iklan susu tu.. mmg pengaruh iklan abes.. haha..

Ya Latiff Ya Latiff Ya Latiff,  Ya Allah murahkanlah rezeki Naufal utk setahun lagi..


4 comments:

  1. Berusaha lot cukupkn 2 tahun insyaallah. Intan syukur sgt2 masih dpt susukn smpi saat ni walaupun tak byk. Some is always better than none. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik butang.. kene rilek2 je anggap cam takde masalah.. hehehhe

      Delete
  2. sy pun susu merundum aritu bila sy mula diet..amik shaklee anak naik ruam dan cirit birit...sy stop terus...skang ni kembali pam 4 kali sehari semula dan wat stok balik...Alhamdulillah stok menten dalam 25 botol dalam fridge...sebolehnya elakkan bg baby FM...ada ramai kawan yg wat camtu akhirnya bertukar terus ke FM sepenuhnya sebab rasa lebih selesa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo.. kalo da start FM mmg akan jadik malas dan berat nak g pam kan ek.. (analisis diri sendrik jek ni..org lain elak kan dari terasa).. saya rase kalo sy lah.. mmg akan jadik malas dah.. hohoho

      Delete

Related Posts with Thumbnails