Sunday, November 17, 2013

Naufal's 1st birthday celebration

huhu.. acara berlaku smlm.. kenduri kesyukuran dan bacaan yassin di susuli ngan potong kek dan makan2.. tema konon2 minion..padahal minion pny filem pon tak penah tgk.. ngahahhaha.. bebudak yg dtg yang terangkan ape tu minion.. bananana la ape la.. haha manela makcik tau nak.. hahahha

kek konon2 nak tempah kek pelangi minion.. call tanye kedai bakery.. tau tak harga die berapa?? RM250 hanya utk sebujur kek sahaja!.. tak payah!.. peli jek kek secret resepi. smlm kebetulan dpt diskaun RM 16 so ktrg beli 2 bijik kek secret resepi.. senang.. sume org dpt makan..

sewa kemah bagai.. 1st time.. tapi dapat guna kemah smp pkol 3 jek.. bangi di landa hujan lebat ya amat pkol 3.30 tu onwards.. kemah pon kebasahan.. kawan2 yg dtg after 3pm mmg makan kat dlm umah jek la.. decoration sume pon dah ke laut.. hahah

Alhamdulillah.. sweet family much love.. 










goodies bag minion ni beli kat GM Klang level atas2.. level 5 kalo tak silap.. kat GM Klang level 5 mmg ade jual macam2 brg souvenir.. beg2 bekas2 sume aa.. memula konon2 nak beli beg kuning kosong dan tampal gambo minion jek.. skalik dah jumpa beg ni.. tros grab.. senang.. RM 75 utk 50 beg..


cupcakes buatan tangan.. ngantok giler bwat kek ni.. hantar kat taska sikit utk kat rmh sikit.. huhuhu.. pening..

candies ngan ngunyah2.. tatau nak letak ape.. minimal decorations.. DIY.. prnting sume DIY.. huhu.. mmg secara jujurnye.. aku tak bwat keje opis time kat opis seminggu.. ahhahahhaha.. so sesiapa yg nak order untuk events uols.. sila lah..boleh call 0126774748.. hahahah.. tapi kene bgtau sebulan sblom.. ahhahahah... time try2 susun pon, aku amek gambo..






belon2 minion ... utk bg kat bebudak kat taska.. yang tinggal kat umah hanya ade 20 jek so sesape yang cepat die dpt.. ehhe.. tak dapek nak bg kat sume kanak2 yg dtg rmh.. x cukop... lolo.. beli belon minion ni kat GM Kuala Lumpur.. rm 50 utk 50 bijik.. tiup guna pam sendrik.. satu set dengan batang2 nye skalik..



Now Naufal dah 1 year old.. dah besar.. kejap jek.. harap kami dpt bg yang terbaik utk kebaikan Naufal..

6 comments:

  1. Lol Dilot bley plak tak pernah tgk despicable me! Ape² pn cute decor, byk gile keje ko wat, salute! Nnt Naufal dah besar baca blog ni mesti terharu :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Has.. kalo die x terharu siap aaa.. soh die potong bawang time baca bio smp nanges2.. hehehe

      Delete
  2. hepi besday naufal...semoga jadi anak yg soleh...Amin

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails