Saturday, August 17, 2013

Suami puji wanita cun dpn isteri

Ketahuilah wahai suami.. sakitnye hati isteri dgr anda memuji perempuan lain didepan mereka.. rase mcm muka disimbah asid.. Lagi2 bila isteri anda tu x cantik sgt.. muka berkawah.. pkai tudung comot2.. nak beli fareeda pon x mampu..

Udah la terpaksa control senyum je depan pompuan lain tu.. gile ko nak meroyan dpn org.. gile nak baling cawan pecahkan pinggan kat rmh org.. tahan sakit je la asid makan daging2 smp berdarah..

Kalau kamu jenis yg mmg puji isteri kamu hari2 xpe la jugak kan..

So kepada para lelaki para para sakura.. ingatlah..

20 comments:

  1. Ko pon slalu puji laki2 lain (spt Lee Min Ho) hensem. Kira seri la tu :D

    ReplyDelete
  2. Gahahaha.. ponpuan puji tanpa napsu kan..

    ReplyDelete
  3. Abes laki puii ada napsu gak ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... rilek brader brader rilek

      Delete
  4. wuwuwuw ! mak cik ! i tak kesahh pon kalau somi i puji pompuan lain. TAPI bukan EXGF die. kalau ex gf die memang sakit jiwa dan raga =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kalo xGF mau terjun bangunan kot.. lalala

      Delete
  5. Kalu puji pompuan cun pon bkn dpt pon..ada time2 tu dpt?? Xdekan..hanya memuji keindahan ciptaan ilahi..walau cun mcm mana pompuan itu isteri dia juga yg cun dan sering bertahta dihati somi dia..that is simple matter lahh..so isteri perlu jelos ke?? Sib baik tak kena kat batang idong somi u sendiri..huhuhuhu..pasni nak puji aweks cun ahh..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. isteri mana yang x jeles klu somi puji ppuan lain depan dia.. agak tercabar tu...

      Delete
    2. yg si somi ni nk meroyan kenape? piat pipi mungil tu kang!

      hahahahahahaha

      -jikakuseorangrobot

      Delete
  6. lumrah alam,, hati pompuan ni halus and sensitif kan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi betty! ha ah.. mcm di simbah air jeruk jek tapi rase nye mcm di simbah acid.. wahahah parabola eh salah.. hyperbola..

      Delete
  7. nak piat sang somi!

    hahahahahahaha

    -jikakuseorangrobot

    ReplyDelete
    Replies
    1. sukati ko jek yek men piat2.. amboi..

      Delete
  8. sebenarnya suami kena tau respect isteri. bila ada respect..pikir pasal maruah isteri air muka isteri..xde la nak macam2. isteri pun sama.

    ReplyDelete
  9. awak ingat awak sowg je bowley piat somi awak? huff!

    hahahahahahaha

    -jikakuseorangrobot

    ReplyDelete
  10. I am sure this article has touched all the internet visitors..

    hahahha... ayat kopi pes spam comment.. pasni nak wat entry pasal perihal suami isteri.. versus.. ramai org dtg belog tgk.. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails