Thursday, August 1, 2013

Kelemumur terok

Bekas penghidap penyakit kulit kepala yang terok amat.. kelemumur yang jenis berkuping yg melekat kat scalp pastu bile garu akan menyebabkan kulit kepala merah dan pedih berdarah memancut2.. wah tragis betol teknik penceritaan hyperbola..

Dah macam2 syampoo try.. syampoo bawang lah, halia, limau purut, asam gelugoq.. sume dah try sume tak berkesan.. misal kata pagi ni syampoo tengahari datang balik kelemumur.. maksodnye, bile rambut kering tros berkuping.. sakit hati, malu, tensen, gatal2 sume ade.. kat surau sanggup tak bukak tudung sbb malu.. haha

Dah try bwat treatment kat saloon jugak.. habis ratus2 jugak.. pon tak berkesan.. lagi terok adelah..

Pastu buntu nak dapatkan treatment kat mane.. samade g YUNNAM Hair Care ataupon klinik kulit.. kalo Yunnam kompom ribu riban plak habis nye kan.. Gagahkan ati, try je call KLINIK PAKAR KULIT ANNUR.. tanye dr amek tak kes kelemumur yg terok.. Alhamdulillah derang soh try je dtg.. bg dr cek..

So, last month bwat appointment, dapat 3 jenis ubat: syampoo dezor, losyen kulit kepala ngan ubat makan tahan gatal.. kne cas dlm RM 250 gtu la.. Alhamdulillah, syukur sgt2.. after a month pkai syampoo jek (ubat lain tak pakai pon..) kelemumur pon hilang cepling! camtu.. gembira hati tak terkata.. pasni dah boleh FREE HAIR g disco.. amboi ewah ewah chakpong chakpong.. ngahahha..

Skarang dah pkai syampoo ni 2 bln dan rambut dah halus lembut mengerbang2 je cam iklan syampoo tu.. suka!

Gambo sumber gugel

Nak tampal gambo contoh kelemumur tapi geli plak bile tgk gambo kat gugel.. hahah..

So, sesape yang mengalami nasib yang sama, dan nak hilangkan masalah yg satu ini (siyes aku paham perasaan rimas korunk) meh a contact:

KLINIK PAKAR KULIT DAN ALAHAN ANNUR

5 comments:

  1. mengalami nasib yg same...tapi selang 4 hari baru en.K datang balik...tensemmm mak!huh..kat farmasi ade jual tak?malas nak pegi klinik annur....suami kite jauh..tak boleh nak drive ajuh2 dengan amar yg lasak tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tatau ah ade jual ke tak kat farmasi sbb die tulis kat kotak: controlled medicine..

      Delete
  2. wah rasenye kita yang bertudung memang akan ada masalah kelemumur ni..sebab rambut berkuap kat dalam kan..mamilisa pon same..tapi nak gi bangi jauh la..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni utk yg kelemomor terok cam scelerosis tu je.. yg sikit2 tayah le memdtg ke bangi.. haha

      Delete
  3. hahahahahahaha

    -jikakuseorangrobot

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails