Thursday, August 15, 2013

diy 2 layer halfmoon plain chiffon shawl

MATERIAL: japenese chiffon beli kat kamdar
SIZE LAYER 1: 2meter x 0.75meter (lebor 2 meter.. panjang 0.75 meter.. halfmoonkan.. agak2 la die punye curve bg sampai ke penghujung yg 2 meter tu.. haha kalo tak paham meh tempah ngan I.. lolol)
SIZE LAYER 2: 2meter x 0.70meter lebih kurang







jahit cantum jadik camni.. yang belah curve tu g hantar jahit tepi halus kat karysma seksyen 4 bandar baru bangi depan nasik kukus ayam berempah..



dipakai ngan susah payah jadik camni.. terase comel sgt.. tapi sebelom dihuru harakan oleh budak kecik comel nama naufal..





bile dah huru hara kejor anak time beraya umah orang supaya anak tak tarik sume alas meja yang ade jadik camni.. masih comel.. hahahahhaha


balik umah sendiri.. pakai balik smula sbb nak berusaha tunjuk gambo yg cantik close up.. ahhahaha


4 comments:

  1. awesome diy!

    hahahahahahaha

    -jikakuseorangrobot

    ReplyDelete
  2. TNEGAH BELAJAR BUTA SHAWL SNDIRI JUGAK NI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh meh belajo.. kalo tak jadik meh order kat I.. heheh

      Delete

Related Posts with Thumbnails