Sunday, July 28, 2013

Playroom naufal

Hah.. terlaksana jugak entry ni.. hayyoh.. lame gle bru nk update.. Sbbnye lama gle bru jadik bebetol bilik si nopal nih.. sakit pinggang.. eh tade kaitan nk sakit pinggang la bagai

Tp xde la jadik smp siap sgt.. sbb nye dinding nmpk kosong.. xcun..




Sempoa tu.. plannye nk tampal kat dinding as a wall deco.. tapi mcm rugi plak sbb klo kate nak wat wall deco harus lah tampal tinggi.. pastu dh xblh guna da.. jadik hiasan jek.. ingat nk print ayat 1000 dinar khat kufi.. nk framekan.. tp hayyah sape nk bwat frame plak nye.. tgk la nnt macamane


Dalam playroom ade sewing machine mommy.. wootwoot.. sambil anak main2 mak menjahit2.. haha untung la kalo dpt jahit tanpa kne kacau ngan dak kecik comel molek tu.. sila abaikan pensepahan itu




Hiasan dinding kat sudut menjahit.. DIY.. cantik x? Seswai x? Ah teknik amek gambo yg terlalu hampeh ni.. 6boxes tu drpd polisterine dibalut kertas kaler2.. nnt time jahit ade pin2 or jarum2 blh lekatkan je kt boxes tu..

Pastu yg kat dinding opposite ngan mesin jahit.. aku letak je gobok beso gabak ni.. gobok ni xblh nak buang sbb tatau nk buang kt mane.. nak bawak naik bilik atas xblh jgk sbb xmuat nak lalu tangga.. berat nak maut plak tuh.. so bio la je die kat bilik playroom naufal.. DIY sikit2.. tambah rak tiga tingkat beli kat giant.. haa da siap da blh susun2 barang2 consumable naufal..kebetulan rak tu same kaler ngan gobok.. settle




Kat bwh ni plak poster yg dpt time g kenduri kahwin.. doa harian ngan salasilah nabi.. nnt naufal da blh baca die blh hapal.. tp entah smpt ke x nk tunggu smp blh baca tu.. skang pon tangan nye dok nak ngompel je poster tu..

9 comments:

  1. Wahh lot dah beli mesin jahit cayalah!!
    Bila nk tunjuk 1st DIY Ni?

    ReplyDelete
  2. Woohoo.. dah ade mesin jahit baru..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Huhu dh 2 3 minggu gak la.. meniti di titian usang..kookoko

      Delete
  4. naufal dah pandai jalan yer...good job

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belom.. baru meniti dititian usang..hoho

      Delete
  5. hahahahahahaha

    -jikakuseorangrobot

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails