Thursday, June 13, 2013

Room renovation

Rumah saye semak.. sesak.. senak EH!

Akak saya kalo dtg rumah mesti komplen itu ini.. So tetibe saye teruja nak revamp bilik belakang tu jadik luas dan boleh masok/sembunyikkan sume barang2 yang kat ruang tamu supaya ruang tamu jadik lapang luas dan tade barang2 dah..

sekarang, bilik belakang tu ade satu Queen size bed ngan Almari 4 pintu gedabak beso ngan almari solek satu set la ngan katil tu sume.. Rase nak buang jek semua makhlok tu.. semak.. menyemak!

Nak buat bilik tu jadik bilik persalinan Naufal.. so nak beli katil single 1.. ngan rak2 yang mcm omputih.. tunjuk gambo jek la aku tareti nak esplen..

Gambo dari belog ni (KLIK)

Best giler belog ni (KLIK) die ajo camne nak organize rumah.. sume nye mcm practical.. siap ajo camne nak kemas resit2 beli barang.. kupon2 free dari tesco.. bil2 tepon, api, air.. surat2 hutang beng sume die ajo camne nak kemas.. haha.. sgt inspired beb.. tapi mesti aa kn modal yang beso kan.. contoh mcm entry ni (KLIK).. bnyk tips tok susun kertas yg mmg aku pening kepala nak pikir camne nak buat.. 

types of paper
Die siap listkan barang ape dok dalam bekas ape.. best! 

didoakan saye terinspirasi dari entry sendrik dan impian akan jadik kenyataan.. InsyaAllah.. Abg ijad sayang.. sume ni demi Naufal tau.. sayang awak muah muah ngat.. 


4 comments:

  1. Replies
    1. hahah tq tq.. dok tau starang bile nok mula

      Delete
  2. demi naufal konon..haha..best aa ade naufal..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile ckp demi naufal die ingat bilik naufal smp bujang2 nnt.. salah paham plak dah.. adoi ai..

      Delete

Related Posts with Thumbnails