Thursday, May 16, 2013

Berswimming pool

Beli swimmingpool ni kat baby expo midvelly.. walopon kecik jek size die.. kami rase berbaloi jek.. Sbb Naufal mmg gelak2 jek sepanjang dalam pool kecuali bile dah penat.. 4 kalik gak kuo masok pool ni dalam masa setengah jam.. setengah jam pon sbb ayah die ade hal nak g jumpa org..

ayah bz sgt jumpa customer sekolah memandu la.. jumpa share partner la.. jumpa itu la ini la.. ok fine! haha

weken ni tak sabo nak kembongkan pool lagik nak mandi manda lagik.. tapi ayah outstation lagik sampai  sabtu.. adoi!

bile tgk naufal dalam kolam ni.. rambut die mmg sebijik upin ipin.. ohhoi!










UPIN IPIN!!!

6 comments:

  1. berapa ye harga baby pool ni? harga package skali ngan pelampung ke?
    comey je naufal swimming..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 300++ siap pelampung + pam elektrik.. bil air kne bayo sendrik.. eh ke nearly 400 ek? haha bukan sipembayar so tak amek port pon brapa exact price.. kukuku

      Delete
  2. comel nye.oops gmbr sensored.. pakai pelampung gaya mcm pakai necklace.. tak terbolos ke lot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bolos.. mmg kat leher tu mmg gaya bottle neck yg mmg muat2 jek.. pastu ade strap boleh laras utk sambungkan pelampung spy jadik round

      Delete

Related Posts with Thumbnails