Wednesday, March 6, 2013

4th anniversary celebration jarak jauh

4th anniversary kami dipisahkan ngan banjaran titiwangsa.. Eh yeke? Geografi aku penah fail ok.. Anggap je sohih.. Si isteri kat kajang, suami kat kuala terengganu..

7.3.13 disambut secara dalam talian.. Secara online ym video call ngan wasap jek.. Tu pon video call line cam kambeng putus2.. Haha.. Tak kesah sbb sambutan tetap meriah..

Awal2 pagi tadi dok gelabah carik florist kat kuala terengganu, tapi hulu sgt kot ganu tu, florist mcm xsemenggah jek.. Dah la mahal.. Pastu terfikir, dr membazir bg bunga baik bg makanan.. Haha, we, hubby n wife mmg berprinsip lebih rela gemok dari melawa ato mencantik.. Ahaha

So I gugel cupcake, call tny blh delivery ke resort yg ijad duduk ke x.. Then choose design, make payment.. Confirm order..

Call resort tu tny blh tolong deliver the cupcake kt bilik ijad pkol 12 tgh mlm ke tak.. They agreed nk tlg hntr sbb tau ni suprise2 laki bini.. Hiks

Then confimkan ngan kedai cupcake soh anta kt resort pkol 5 bg kat receptionist.. Pkol 6 call resort tny cupcake da smp blom.. Pkol 11 adik receptionist tuko shift, die tlg hntr ke bilik ijad sblm die balik... Waaa tq adik receptionist.. Tq KT BEACH RESORT, kuala terengganu.. U olz mmg besh!!!






Surprise present from wifey to hubby.. From bangi to ganu.. With love..

To my hubby, tayah tekejut sgt la.. Tayah nk tunggu balik rmh bru nk dpt surprise.. Jarak jauh pon blh tau.. Hiks.. Love u.. (kalo syg sgt nk mkn cupcake tu, jaga baik2 jgn bg semut makan tau)

Mummy n Naufal tunggu ayah balik ngan selamat... sbb bju Naufal bnyk nk kene basuh.. Wee

8 comments:

Related Posts with Thumbnails