Saturday, February 2, 2013

Yassin dan tahlil siri 2.0


Last week buat kenduri kesyukuran diatas kelahiran Naufal, bacaan yassin bg rumah ni sejuk banyakk banyak, dan jugak sedekahkan tahlil kepada arwah abah ngan mak andah..

Jemput teres lorong rumah kami ngan ahli keluarga terdekat jek.. belum berani nak jemput ramai2.. kawan2 jgn sentap ye kalo tak mendapat jemputan

Ni kali kedua kami buat kenduri bacaan yassin.. siri 1.0 time baru masuk rumah ni dulu..

Semenjak dah duduk rumah taman ni, tgk gaya2 org kat sini, sume buat kenduri berkemah2 bagai.. budget kami ciput so tak pasang kemah.. bile tak pasang kemah sebok plak pikir mane org nak duduk kalo ajak ramai2.. takot tak muat lah takot makanan tak cukop lah.. haiyyo, next time tayah takot2.. ade rezeki adelah kan.. tapi kalo tacukop kang tak ke kene ngata jek nnt? haha itulah susah hidop bermasyarakat..

Kebetulan, pada ari yg same.. date MIL n FIL pnye anniversary.. anniversary ke 43.. haa lame tak lama lah kan.. tros sambut sekalik adik beradik bekumpol reramai..

ayah bersama ustaz2 

antara jiran2 yang dapat datang, buat time cuti panjang mmg tak ramai yg boleh hadir

Naufal syiok wooo lepak atas tilam vono Maksu die.. adik Ijad yg paling bungsu dan paling beso.. haha

syiok la die asik kne riba jek.. dengan Pakngah plak

Kak Aleya, Naufal n Mummy

Kesayangan Mummy nih!

Naufal dah penat kne kelek2 pelok2 ngan sume org baru Mak Ayah die ingat nak ambek gambar bertiga.. mmg tak ah die nak bg muka comel

Gelap plak!

Menangis dah.. da tak selesa 

Makcik ni ngan Pakcik tu dah kahwin selama 43 tahun uolz.. kagum!

Main suap2 kek lagik.. kau hader?? haha
 Suke ngat tengok pasangan2 yg dah lame2 ni masih suweet2 lagik.. walaupon mak dah berkerusi roda skang ni, abah tetap sayang lep you lep you kat mak.. suker!!



2 comments:

Related Posts with Thumbnails