Thursday, February 7, 2013

Makan di.. mustafa cendol


Sambungan info makan2 carik jalan kat Kuantan.. hoh dok Kuantan 3 ari 2 mlm jek.. makan macam2. berat naik membebel2.. ni lah name nye kacang lupakan kulit.. cet..

Aniway.. sedappppp sgt cendol kat mustafa cendol ni.. mmg kalah cendol kat laksa rimba jalan UKM tu ataupon cendol mamak van ijau kat depan kilang hitachi tuh.. cendol yg berlemak berkrim2 disukai ramai.. kegemaran aku sejak ngandong adalah jagung.. pastu jagung kat mustafa cendol ni plak jenis yg berkrim dan jugak yg kernel tu.. bergabung meletos.. uih rangup2 terase bile digigit2.. nyam2.. 

Pastu, rojak die macam2 jenis.. ade rojak, rojak mee, rojak ayam, rojak mee ayam.. haha.. si buruk lantak asik lapo jek perot ni mestilah taknak ngalah order set yang paling bagak kan.. rojak ayam + mee sepinggan.. wiiweettt...

Nama Kedai: Mustafa Cendol 
Lokasi: Kat along Jln Teluk Sisek. If dari Bandar Kuantan ke Teluk Chempedak, die kt belah kanan, immediately slps Shell dan sblm Pasaraya Pantai Selamat 
g pakat try reramai oi..









dak terencat jumpa makanan sedap


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails