Wednesday, February 13, 2013

Makan di... Murni Discovery, Taipan Usj


Malas nak intro boleh?

Nasi Goreng Soft Crab Shell

Orang kata sedap sgt soft shell crab fried rice nih.. tapik pada aku sgt membosankan.. large portion tapi rase die mcm nasik goreng cina yang biase2 dan berminyak.. mungkin kalo die buat pedas, cili banyak, mungkin boleh tutop rase bosan makan kot kan.. sos cili tu mmg penyelamat keadaan aa..

Nasi Goreng Nepolean

Nasik goreng nepolean ni ok sikit la.. ade ayam, udang ngan petai.. super hot.. pedas gilos smp masok kuo toilet.. tapi better la compared to soft shell tu.. 

Omelette Special

Masin! 

Multi-tasking mummy.. Anak tido mummy melantak.. terbayek!!


Fresh Longan n Fresh Orrange

Boleh tak nak cakap Fresh Longan tu minuman kasih sayang #Bfing?? tapik ais penoh.. Mak-mak yang tak sedo dirik.. menyusukan anak tapik minum ais berbakul2.. hohoho.. Naufal kan baby yg kuat dan gagah! Mummy Ayah sayang Naufal.. sangat sangat.. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails