Sunday, February 3, 2013

Breakfast in Kuantan


Kami tatau nak pilih gerai breakfast yg mane yg sedap sbb tempat2 yg di suggest oleh org Kuantan agak jauh dari Swiss Garden Hotel.. tanak la ambik mase banyak2 hanya utk g BF je.. so kami menyusuri jalan besar depan swiss garden tu utk carik gerai yg best.. 

tips nak carik gerai makan yg best dan sedap seperti biase, mesti ramai org, banyak keter berenti dan nmpk meriah.. 

memula carik yg menghala ke kuantan.. tapi agak tak meyakinkan sume kedai makan yg ade.. so ktrg patah balik dan gerak hala ke ganu plak.. ternampak gerai ni.. nampak simple, tp sedap gilos kot nasik dagang ngan nasik lemak die.. 

org sentiasa penuh jek beratur nk beli makanan.. ade yg beli bungkus dan ade gak disediakan kerusi meja utk makan kat stu.. mcm2 makanan ade.. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails