Tuesday, January 1, 2013

Aqiqah naufal

Last2 buat kenduri dan aqiqah Naufal kat kampung jek.. senang.. ramai yang boleh tolong dan ade jiran2 yg datang rewang.. kalau buat kat Bangi, kompom ibu yang tgh berpantang ni akan termengah2 bwat keje.. so Alhamdulillah.. sume berjalan lancar kecuali makanan tak berape nak cukop sbb atok Naufal tersilap buat anggaran tetamu yang hadir.. ye lah, die g mane2 majlis sume die jemput kawan2 yang die jumpa.. maunye tak terlebih.. huhu..

THE KAMBENGS

the kambengs yang sanggup berkorban untuk aqiqah Naufal

kambeng dapat supply dr AGRO FARM kat kampong.. 

Alhamdulillah, selamat sudah
THE GOODIES BAGS

DIY-ed Goodies bag for AQIQAH..
tema merah sbb Liverpool.. nampak tak bapak naufal xbg naufal buat pilihan sendri? kui

goodies bag DIY yang tak cukop sbb jemputan melebihi anggaran.. patut soh makcik2 yg nak dtg RSVP dlu sblm dtg.. haih next time kne anggar tetamu more than 100.. 

the goodies

tukang rewang.. sepupu sepapat naufal kne kerahan tenaga

gembira menolong

THE PENGANTIN

'pengantin' buat muka nyampah kene paksa pakai bju Liverpool.. hiks

spot the logo Liverpool kat org yang dokong naufal tu.. haruslah tu baju ayah.. heh!

THE MAJLIS KENDURI DAN MARHABAN

tade gambo.. mcm baise sbb melibatkan mummy so mmg takkan ade org nak amekkan gambo mummy ngan naufal.. so sad n touched!


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails