Tuesday, November 6, 2012

Teringin tapi xdpt pon


Nak saje2 senaraikan makanan yang saye teringin nak makan time mengandung tapik tak dapat makan.. tapi saye tak kesah sbb saye tak mengidam pon.. sikit jek kot senarai nye..

1. Mee bandung muar yg kat muar
2. Otak2 kempas yg kat kempas
3. Nasik goreng yang sedap yang cukop rase sume
4. Kerang bakar Klang
5. Mee kari Cha Noodle Sg Perak
6. Mee Udang Sg Petani
7. Spaghetti meat balls IKEA

Haa tu je kot.. mostly tak dapat nak makan sbb tak gi kawasan berdekatan.. pastu timing tak seswai bile rase nak makan.. so, dari saye rase kempunan la ape la.. bek anggap jek saye tak ngidam pon.. cume ngengade dan gedik jek.. biase la, pada saye ibu ngandong ni banyaknye mengengade dan gedik dari keinginan yg membuak2.. so tayah layankan sgt pon..

Baby mummy mesti takkan meleleh air liur nye sbb baby mummy memahami dan tabah macam mummy die.. InsyaAllah :))


2 comments:

  1. uishh byk nye keinginan.. ibu mengandung mcm tu eh.. xpe lps beranak nnt bleh tebus balik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ibu mengandung banyak yg mengade2.. pastu bwat alasan baby ngences.. tu yg terbayang jek la.. tau pon takkan dapat.. so, take it easy jek

      Delete

Related Posts with Thumbnails