Tuesday, November 6, 2012

SKT dan LNPT yg sedeh!


Dipaksa hantar Laporan Penilaian Prestasi Tahunan (kot:LNPT) awal sbb akk Pej Pengarah takot aku tak sempat hantar sblm beranak..

Tgk SKT (Sasaran Kerja Tahunan) yg dihantar pertengahan tahun ritu sgt laaaa ambitious.. skalik nak wat LNPT, sume SKT yang telah dijanjikan tak tercapai..

Rase nak nanges dan nak gantung diri..

Entah tatau la ape yg aku bwat sepanjang tahun ni.. rase mcm dah nak mati buat kerje.. tapi bile tgk achievement, takde pon yg berbaloi untuk dimegahkan dalam LNPT.. satu jenis kerje jek yg excellent, other parts sume kosong kosong kosong.. g conference pon takde, submit journal pon takde, udah ler takde sape2 nak ajak jadik co-research mereka.. sgt sedeh.. :(

Kalo LNPT pny score below 80, mmg tak leh nak target submit kenaikan pangkat 48 3 tahun lagik la.. sedeh!


2 comments:

  1. as salam

    insya Allah nanti ada lah rezeki kot lain pulak..all the best dilot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..baek kak..mungkin blh cover ngan keje2 lain

      Delete

Related Posts with Thumbnails