Sunday, October 14, 2012

Ulang alik to the loo


Harini jek dah lebih 5 kalik.. if it's just small water (buang air kecil) its ok for me.. aku mmg dah abes redha dah ibu ngandung mmg slalu nak terkucil.. tapi ni kes berat.. bukan kecil lagik.. tapik dah besar!!

Memang lumrah ke asik nak berax time preggy?? sbb ruang perot dah kecik eh??

Letih woo asik nak meneran saje.. luckily the toilet kat umah ni jenis jambs duduk.. but wait! kalo sakit perot ni tak ilang smp esok, kat umah tumpangan di Melaka nnt adalah jambs cangkong.. mati lah saye!

Tak selesa kot terboyot dan mencangkung.. rase cam anytime the baby boleh terkuo time meneran.. hahahaha

Too detail!! Sorry kawan2.. 

Kesian hubby saye sgt bimbang akan keselamatan is3 nye di Lab.. nak wat camne beby, lumrah dan tuntutan kerje.. nnt bile i dah ajar my assistants on settings and all, i dah tayah g Melaka lagik k.. 


4 comments:

  1. Hehehehe....

    Wah,byknyaa....

    Be careful n take care dear :D

    Anyway...salam perkenalan dari saya....

    ReplyDelete
  2. dah boleh bayang kesukaran tu ! chaiyok , mummy ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi jgn lah bayangkan owang mencangkong.. segan!.. aagahahahahah

      Delete

Related Posts with Thumbnails