Friday, October 26, 2012

Ngidam balik kg

Keinginan nk blik kg sgt menebal.. bukan sbb raya, tapi mmg rase nak balik kg kejap sblm masok labour room.. ni sume tejadik bile call mak, mak mcm sgt nak anak kesayangan die balik kejap sblm deliver..lg pon da 2bln xjmp mak..

Sape la tau kan ajal aku xpanjang.. lgpon, sbrg kemungkinan time deliver baby adalah langsong x mustahil.. tapi kalau ianya terjadi, possibility utk syahid dijalan Allah adalah tinggi..

So haruslah balik kejap kampong sblm lahirkan baby..jmp adik beradik.. xde la terkilan sgt nnt kan..

Mungkin org lain anggap mende ni mcm mengarut..permintaan yg bukan2.. bullshit sume.. but not me.. walopon saya positip that both baby and i will survive during labour, tp sy juga x menolak sebarang kemungkinan lain.. kerana semuanya adalah rahsia dan ketentuan Allah..

Tapi, dapat ke sy balik kg dlm masa terdekat ni??

2 comments:

Related Posts with Thumbnails