Wednesday, October 3, 2012

Lee Min Ho Oppa.. The Great Doctor Drama..


Lee Min Ho gave cute Chuseok (Thanksgiving) greetings to his fans.

Oi! sape tak cair kalo hero yg tgh belakon citer yg ko follow every week buat muka comel menawan camni??? 

Aih.. jatuh cinta makcik!

Episod mlm tadik.. Episod 8.. mmg paling terbaik dan mendebarkan.. owh terjelepok jatuh chenta pas tengok.. gilo!

Suamiku.. jgn kecit ati okkey.. U tetap no 1 di ati i.. sblm anak kita kuo la.. pas baby kuo, kne pertimbangkan balik.. hoho.. LEP U BY!



5 comments:

  1. Ko tgk TV lambat.. Aku tgk intenet this ep 15 dah... Hahahaha.. Aku tgk semata2 sbb ada lee min ho... Hensem nye.. Tapi lama2 aku rs heroin dia pon sesuai belakon watak tu.. Cume aku x suker costume yuan, gi cheol and the gang and pakcik byk mulut tu...

    ReplyDelete
  2. Lot btw dia lg muda dr kite so bukan oppa but dongsaeng :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha oppa jugak baru lah manja.. wahahahhah.. godix!!!

      Delete
  3. akak tgk jugak tp dah miss la plak..byk sgt cite nk tgk..tp bride of the sun nak habis this week..tgk tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bride of the sun terlalu bnyk episod.. saye layan drama pkol 9-10:30 jek.. itu pon tgk kalo citer tu menarik.. hehe.. running man adalah wajib.. kokoko

      Delete

Related Posts with Thumbnails