Thursday, October 18, 2012

Birthday deddy


Baby,, arini besday ur deddy.. tapi mummy tak wat pape sbb mummy baru smp rmh dr outstation kat melaka.. dan deddy baru gerak g outstation ke kuantan pagi tadi smp jumaat ni..maka, selamatlah duit poket mummy yg tak memandang nih.. hoho

maybe for this year nye birthday takde celebration as before.. sbb mummy and deddy bz takde masa nak celebrate2 ni.. hohoho..

aniway, i'm wrapping you in my tummy as a present to deddy for his birthday yg ke 34.. you are the most precious gift yang mummy nak bg kat ur deddy.. dah lame dah mummy nak bg tapi after three years baru mummy boleh bagi hadiah yg sgt tak ternilai ni kat ur deddy :)

hopefully u dont mind k baby.. :D eheks.. (memandangkan mummy belom gaji lagik..kokoko)


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails