Saturday, October 27, 2012

Berfacial time boyot


Sgt menggedix tgh ari tadik tatau nak wat ape kat umah (walopon umah mcm tongkang pecah).. aku ngan Ijad g carik alasan meronda2 sekitar bangi.. pastu terfikir nak wat facial sbb muka dah macam tong sampah.. kusam, banyak skin tag, banyak black head, white head.. menyampah tgk muka sendrik.. rase cam nak simbah ngan air panas jek spy licin berseri2.. hoho..

Gilo time raye aji sebok nak carik spa la bagai.. tapi jumpa jugak spa melayu yang bukak kat seksyen 7.. Shena Spa.. ok la jugak budak tu buat normal facial.. buang black head ngan white head.. sakit dow.. tapi mcm tade beza jek sebelom ngan selepas.. haha... HORMONESSSS!!! 

Dak yang watkan facial tu kate muka aku bnyk skin tags.. daging lebih.. mmg! sakit ati bile tgk cermin.. tapi pas gugel2 tu sume adalah disebabkan hormone tak stabil time ngandung.. HORMONESSSS!!! (again).. hopefully after confinement hilanglah sume masalah kulit muka ni.. huhu.. tak sanggop!

Tiem wat facial tu, pelbagai gaya, beribu posisi aku wat.. sbb sakit pinggang baring setempat jek sejam.. kesian dak tu kne redha jek bile aku nak mengiring kiri kanan.. hoho.. mmg tak seswai ok dah sarat barat g gedix2 nak ber-spa mencantikkan diri.. terbantut niat nak sambung wash and blow rambut.. takot tak larat plak nak dudok lagik sejam..

kepada bakal2 ibu, kalo nak ber-spa bagai, sila pergi awal2.. jgn dah nak terberanak sgt baru la nak g.. sbb rase tak selesa akan mencengkam diri.. hohoho


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails