Thursday, September 27, 2012

Nak jual novel collection Lisa See

SOLD to Evonne Low 

Nak jual 3 novel  skalik gus karya Lisa See pada harga RM 65... harga termasok postage.. tak nyempat nak membaca.. maybe sbb karya die ni bukan my interest kot.. entah la..

So sesape berminat nak nego meh contact fara at 0126774748

kalo nak satu2 harga kat bawah ni ye.. juga include postage..

Snow Flower and the Secret Fan by Lisa See (RM 25)


Dragon Bones by Lisa See (RM 25)


Flower Net by Lisa See (RM 25)



4 comments:

  1. hoo sampai tak sempat nak baca.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. da try baca tapi bukan genre kegemaran.. hohoho.. baca review org lain mcm best jek..

      Delete
  2. lot aku pon aritu try nk add "addthis" button tu tapi aku nak centre kan dia tapi xleh.. nk wat cane.. lot pastu camne aku kalau org publicly recommend kat google+ cane kita nak view.. ade org publicly recommend & ty soalan kat aku pastu aku x perasan pon.. xtau la nk gune google+ cane...

    ReplyDelete
    Replies
    1. addthis button tu aku tatau camne nak ubah centre die.. aku try2 jek ubah lokasi die ritu...

      pastu yg google+ tu kne tgk kat google la kot.. kalo ko search kat google, belah kiri skalik ade +(namako) sblh die web sblh die image tu.. nak tau dr belog aku tak pasti la plak

      Delete

Related Posts with Thumbnails