Sunday, September 9, 2012

Lagi 10 minggu

Semalam rase mcm baby dah tak muat dah dalam perot ni.. senak kiri kanan perot.. tem tu baby tgh melintang kot..

mummy usap2 perot baby takmo gak gerak ke depan.. skalik deddy usap, kejap jek baby dengar ckp deddy.. hurm hurm..

pekerjaan di Melaka last week ok ok jek.. masa tgh deal dgn makcik utk sewa 1 homestay utk bebudak lelaki, aku pon dok ngadu ngan makcik tu kami 2 org dak pompuan ni takde rumah lagik nak tido.. makcik tu tros offer duduk rumah die jek.. haha.. die bg ktrg sewa 1 bilik kat ruang depan rumah.. tapi terpaksa share toilet ngan die dan suami nye.. takpe la.. asal boleh..

agak selesa sbb die guna tilam dreamland.. perghhh mmg lena tido ku tak ditemani mimpi langsong.. hhoho..

tapi pekerjaan di Melaka untuk minggu2 yg seterusnye terpaksa ditangguhkan.. atas sebab2 tertentu.. saye gembira sbb takyah nak terjojol2 perot dikala membuat kerje berat.. tapi kesian tgk bos kecewa.. tapi perancangan kita maybe baik dah tapi perancangan Allah adalah yang terbaik.. maybe ade hikmahnye sume ni kan.. Alhamdulillah saya boleh menikmati mengandung dengan bahagia buat keje sikit2 jek kat opis.. :D


2 comments:

Related Posts with Thumbnails