Tuesday, September 11, 2012

3D Scan yang tak menjadi..

Baby saye adalah sgt pemalu!!!!! Grr..

Time scan tadi baby dudok dalam kedudukan yg die paling suke sgt tu, bersujud bergulung2.. gagaga..

Siap tangan die genggam letak kat muka..sambil mengumpulkan tali pusat sume kat muka.. kaki kapit.. sambil ade tali pusat jugak kat tempat tuttut.. hurm.. sabo jek la..

Dengan ini mummy mengumumkan:

Mummy givap dah nak tau gender baby!

Hahahahha...

Aniway, the sonographer ckp, bile I tanye pasal physical baby, die kate nothing obvious in terms of  any abnormalities.. Alhamdulillah..

Mummy tak kesah pon baby pemalu.. 'entah ikot sape tah.. deddy ngan mummy jauh lah sgt dr perasaan malu tuh.. haih..' Mummy tak amek ati pon tak nmpk muka ngan gender baby.. yang paling penting, baby sehat, heart beat teratur, physical normal.. nnt kuo mesti cantik mcm korean.. hohoh

Smlm kat Astro OneHD 393, ade citer baru gantikan citer Ghost.. hero die ensem! Lee Min-Ho oppa kot, gile ko tak ensem.. The Great Doctor tajok die.. laju2 aku kejut anak aku soh bangun tgk citer korea tu.. spy muka ade iras2 Lee Min-Ho... hahahhaha... TAHYUL!!



4 comments:

  1. muhahaha ! anak pemalu.. parent ? muahaha ! lee minho ehh ! kite tuggu nant ! yeah ! x sabau nk tgk lee min ho jr ! muehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kalo muka die tak same ngan lee minho pon anggap jek laa same... wahahhaha...

      Delete
  2. aku dah tgk episode ke-10 dah.. haha.. tv lmbt sgt.. byk bedah2 lot, nnt baby terkejut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg terkejut2 tu yg buat muka die lagik mirip lee minho kan? kekeke.. aku tade mood nak dload dn tgk kat laptop.. layan tv baru mendebarkan.. hehe

      Delete

Related Posts with Thumbnails