Wednesday, August 15, 2012

Tukar template lagik!

Org sume sebok tade mood bwat keje sbb dah nak cuti raya.. aku pon tade gak.. walopon keje bnyk.. tapik aku luangkan masa ngan tuko template blog lagik.. agagagag.. macam dah bosan ngan template lame yg baru bape bulan jek tuko tu.. hhuhuhu..

Taraaaa... suweet kan.. blogger oversea yg i tiru nih dah tak menulis pon kat belog die lagik.. so I pon mencurik laa ape yg patut.. nnt nak sambung wat edit2 HTML layout ngan design.. hiks.. 

I'm a happy mommy!!

Pastu I dah received beg PEDATI KUDA dari FB Eat Sleep Shop .. sgt heppy!!! sgt menggigil okey nak bukak beg plastik courier.. haha.. beg tu nnt akan jadik beg travel baby skalik gus merangkap beg tangan untuk melaram.. :D hiks.. 

Skalik lagik menari lagu I'm a happy mommy!! mamamiah!! 




3 comments:

  1. puan reseacher,

    acu royat mcmana nak ubah2 template tu??

    ReplyDelete
  2. miss anon: try wat research sket cara nak ubah.. haha.. edit HTML kat design ngan edit layout... men try2 test jek..

    FirasLife: hiks.. saye tiru dan kopi pest belog org putih la.. bukan idea sendirik

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails