Sunday, August 26, 2012

Sambung beraya




Lepas 4 ari dok melepak kat umah, g Hospital Putajaya melawat mak metua, g Klang pas mak metua kuo spital.. Akhirnye, En Ijad bawak saye beraya di kawasan sekeliling Selangor..

G umah kawan die Yob kat Putajaya, abg Nazri kat Putajaya jugak, abg Sanusi kat Tasik Kesuma Beranang.. (eh tu jek?).. dan last skalik derang beraya di umah saye..

Pkol 11 kuo rumah pkol 5 baru balik semula.. pastu ade ati nak sambung beraya kat Bangi lama malam2.. tapi badan dah flat gilo..

Seperti biase, pompuan yang takde handphone ini tak pat nak amek gambo suasana beraya nan damai.. cume leh mintak belas ikhsan suami tercinta jek amekkan gambo beliau..

Embedded image permalink
@ 27 weeks 3 days.. 6 month.. lagik 3 bulan jek lagik

Embedded image permalink
bersame Badik nan jelita.. dipaksa tengok kamera.. kokoko
Sekang badan sgt sakit2.. nak nanges rase bile mengenangkan boleh ke pompuan boyot dalam lingkungan trimester ketige ni.. bawak badan berat berat ni bekeje berat2 kat Melaka??? Nak NANGES!! 
sedangkan tadik memasak untuk tetamu jek pon dah mcm ni sakitnyeh.. :(( 

Saye nak tukang urut dudok satu rumah ngan saye skarang!! haha


2 comments:

  1. ape jd ngan hp ko..patutla aku call ko last week x dpt

    ReplyDelete
  2. Hp berendam dalam air.. call ijad 0126244748 kalo nak dtg beraya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails