Thursday, August 16, 2012

Last minit shopping raya

Knape last minute?? Sebab deddy budak merajok almost half of the Ramadhan.. Comel jek nak majok2.. So sape yang untung?? Mummy jugak sbb duit tak luak sbb tak leh g shopping.. huhu.. So at last sape yang rugi?? Deddy ah sbb kne beratur panjang kat kaunter pembayaran kat Parkson Alamanda..

Skalik bershopping ha ambek.. tak cukop satu.. skalik 2 pasang aku grab kasut untuk raya.. Ni sume atas hasutan deddy sbb ckp both cantik.. cis cis.. habes duit gua.. Hopefully bergunalah both flat shoes nie smp baby besar sikit.. baru mummy boleh back to high heels.. tapik tadik sgt teruja nak beli high heels.. Especially kat Niichii.. tak sedo dirik!!



Tapik deddy die lagik terok.. mementang mummy ckp nak belanje baju raya deddy.. hah ambek.. smp 3 helai die balun.. Untung laaa.. naseb bek mummy ade buat salah.. kalo tak jangan harap!! tapik berbaloi la.. susah kot nak carik T-shirt, takde poket depan, size BESO.. yang muat!! >.< .. soh diet takmo.. wek!!



Tapik esok kne g balik Parkson Alamanda.. budak cashier tu terlalu penat kot dan belom makan lagik untuk berbuka rasenye.. sbb terlalu ramai org.. beratur agak panjang jugak untuk membayar... smp dak cashier tu terlupa nak remove 'security pin'/'anti-theft pin' kat baju yang kami bayar.. adeh.. kalo nak kopakkan sendrik, mungkin akan merosakkan baju.. baik tayah la.. g jek laa Alamanda tu esok..



Lastly, Alhamdulillah.. saye dah dapat ape yang diimpikan.. rujuk entry IMPIAN 1 untuk tangkap ape yang cube disampaikan disini.. hahaks..



Hadiah ikhlas dan sekaligus penghargaan kepada diri sendiri.. Atas achievement yang menaikkan taraf kehidupan.. Syukur tak terhingga atas nikmat yang dikurniakan Allah.. Nak harap orang lain atau opis nak menghargai khidmat yang ditaburkan agak sukar lah kan.. So better kita sendiri hargai diri kita sendiri.. itu lebih berharga dan bermakna.. :)

So, another 3 years kita try lagik ape yang termampu.. Moga Allah buka kan jalan.. Aminn


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails