Monday, July 2, 2012

Makan di.. Wadina STeak House Bangi


Wadihana ISlamic Steakhouse, Bangi

berbuka puasa harini.. En Ijad berbesar ati nak melanja kat tempat makan yang mahal gilos ni.. Pn Wifey prefer bukak puasa kat Saba Arabian Cyberjaya.. tapi sbb org nak belanje kan.. kita follow jek.. :)

My order.. seperti biasa, kalau western harus lah Lamb Rib.. harga: RM 19.90
Sgt teruja bile tgk hidangan.. ye la kan.. tgh2 lapar.. berpuasa yg penuh cabaran harini.. sgt letih.. mmg tak sabar nak makan.. makan sayur dlu.. sedap.. kuah pon sedap.. tapi.........

daging Lamb die sgt masin.. sgt sgt masin.. sangat!!! ok.. rasenye marinate die tu yg terlebih garam

His order.. Rib Eye Steak.. harga: RM 25.90
En Ijad kate tak berape sedap.. die bg I rase.. emm masin!.. tapi die tak kate masin.. die kate tak berape sedap jek.. 

so maybe, my Rib Lamb tu tak masin tapi sbb I pregnant so deria rase sgt sensitip ngan rase garam kot.. entah ler.. U olz kne cuba lah sendiri ye.. 


 No telefon Sajian Wadihana Islamic Kitchen ni 03-8927 5540 key.. time Ramadhan boleh call booking meja.. 

2 comments:

  1. hrmm kedai ni leh tutup lah.. aku lunch ngn member aku aritu.. xde la sedap mane pun..

    ReplyDelete
  2. hoho kejam kau suro tutop.. aku tatau aa kalo ari2 lain die masak ok.. tapik mmg masin.. kalo tak masin dah sedap dah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails