Thursday, July 12, 2012

Kepingin sushi

gedik2 teringin nak makan sushi.. sume ni sbb dah makan kat Cyberview Lodge Hotel punye restoran Varendah.. tapi rase takcukup.. sbb time nak tambah tgk sushi dah abes.. agak kecewa sket la.. 

so balik2 jek terase amat craving for sushi.. sbb En Ijad tak makan mende2 pelik2 sgt so takde nye nak ajak g Sushi King yang mahal tu kan.. google2 tgk belog fatin Liyana tuh ade plak story mory pemakanan sushi murah di JUSCO.. 

harus laju2 g JUSCO Balakong untuk grab the sushi di malam ari.. huhu

9 bijik sushi.. haaa hambek nak sgt!!
murahhh.. sedappp... banyakkk.. dapat diskaun lagik... itulah sushi JUSCO.. yg midle one, BABY OCTOPUS sushi tu sgt sgt favorite.. sebelah die tu pon nyap2 soi.. cume yg kiri skalik, ikan belut, aku tak makan.. huhu..

muraaa kan... dapat 30% diskaun lagik malam2.. pkol 8:30 camtu dah start da diskaun.. hebat!

side dish, yee mee mushroom chiken
memandangkan beli sushi kat JUSCO takde tempat dudok yg proper, dan En Ijad nak makan sumthing heavy, ktrg lepak kat foodcourt.. dan aku pesan yee mee... tekejot hubby I sbb binik die makan banyak.. hahaha... sbb time tu lapar sgt.. smp tak sempat nak tunggu makanan siap sushi dah abes.. ohoho... buruk lantak punye mak budak.. kiki..

tapi yee mee ni masin dan dah tak sedap dan tak abes makan.. maybe faktor utama die sebab dah kenyang sgt... hhoho

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails