Sunday, July 15, 2012

Kedai pembekal bahan buat kek

Kedai pembekal bahan kek yang paling glamour kat Bangi ni, cashier die sgt sgt lah sombong.. sedih sgt... memanglah konon2 semua org yg g beli barang2 buat kek mahal2 tu sepatutnye dah tahu sume mende pasal baking kan.. sampai nak tanye soalan pon dijawab dengan nada yang sgt sgt menjengkel kan.. 

mereka patut sedar.. tak sume org pandai dalam hal2 baking.. ade yg membuta tuli ikot jek resepi.. so kalau ade certain2 mende yg kita tanye tu haruslah jawab dengan baik.. at least jgn smp menjatuhkan mood nak membaking.. kalau makin ramai yg minat baking kan makin ramai customer hang.. 

ini tidak.. hanye melayan, gelak2, layanan khas utk org2 yg dah kenal ngan mereka jek.. kalau org yg dah kenal tu kompom2 la die akan repeat dtg balik sbb sudah tentu org2 tu mmg keje die membaking kek dan kuih.. so customer2 yg baru2 ni lah yg patut diberi perhatian.. 

aku tau aa aku bukan anak2 dato' anak2 org kaya.. ye lah kan.. kalo aku anak org bando #urbanSophisticated haruslah dah tere baking2 ni sejak lahirkan.. 

hurm geram i..

pas ni bek g kedai cina kat belakang tu ataupon kedai kek kat kajang tu ha.. lagik laaa friendly terlebih... 


2 comments:

  1. kat mano tu kedai kat bangi?

    yg kat seksyen 9 kah?

    mcNA

    ReplyDelete
  2. alaaaaa takkan nak ngumpat kne sebut name kot.. nnt berdosa... hahahahha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails