Tuesday, July 31, 2012

Hasil tangkapan mami baby parenthood bapak expo July 2012

Patah kaki woo.. melaksanakan dendam shoppink di tgh ari sampai ke malam Jumaat lepas.. adoi ai.. bengkak kaki makcik yang dah sedia kala bengkak dek penangan kemengandungan ni.. adeh..

Keluar rumah @ 10:30 amek mak I kat umah akk di Bukit Jalil.. @ 12:00 camtu sampai kat Midvel.. siap tersalah jalan lalu jalan jauh ngat dr Puncak jalil ke Midvel.. haha.. teros meregisterkan diri di kaunter Express sbb dah pre-registered online kat rumah.. Ijad ngan I dedua register so ktrg dapat la redeem 2 goodies bags dr Today's Publishing (penganjur acara shoppink mak bapak ni).. Ktrg haruslah dapat dua segala mende2 yg free kan. adoi berape kali nak kne bg tau neh.. hahaks

Dok pusing2 exhibition hall kat Midvalley tu smp tatau nak beli ape.. haha.. pastu I decide ktrg target bedding ngan bahan pencuci.. tapi my mum tabagik beli bahan pencuci.. sbg anak yg menurut perintah, I redha..

Previouly kami dah target nak beli Tilam Kekabu kat kedai kekabu tepi Jalan Reko.. harga satu set including pillow sume RM 80.. without casing la.. so I target nak carik yg cheaper than that la kan.. haruslah.. aku kan kedekot.. haha

Tapik, En Ijad yg sangat teruja, nak yg terbaik utk anak die.. heh!.. beli mattress yang mahal.. siap kne beli bantal with separate price.. siap ade tambahan comforter.. huhu.. sadis..

Mummy yg dah blur2 sbb bnyk sgt kedai dan dah jadik blank redha jek.. siap terlupa nak carik brush basuh botol susu ngan rack botol susu.. deng! dah smp situ mcm tatau murah ke tak sebenonyeh sume barang2 yg di jual.. hahahah

Pastu teros ke Sarah huges amek Curtain.. terusha jubah Kelabu (kaler tema Raya) yang gah dan banyak batu2 so terbeli..

G Jalan TAR tak jumpa pon baju raya.. kecewa dan penat jek

G SOGO pusing2 dan tak beli ape2.. berbuka puasa kat NANDOS jek..

balik umah akk, amek barang2 mak, tinggalkan barang2 yg dibeli (sbb tu takde gambo lagik), teros gerak ke KOTA TINGGI.. mmg macam dah pengsan dalam kete tak leh bukak mata.. tapik tak lelap sgt sbb I terbayang2 berbagai2 jenis eksiden.. benci kerja MIROS!!!.. haha


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails