Tuesday, July 31, 2012

Gaji + Bonus Raya: 9 August 2012

tadi aku dengar rumors dr Peg. Kewangan Opis, gaji pada 9hb ni..

perghhhh!!! macam tau2 jek aku dok ngapdate pasal shopping2 yang banyak gile yg memerlukan wang yg banyak gile jugak ni kan..

so, pekerja2 MIROS, silalah atur kehidupan dan kewangan anda di bulan 8 ni sbb gaji cepat pastu next gaji bulan 9 lambat lagik..

tapik takpe, time bulan 9 tu kita makan kat umah org open house jek.. jimat.. hahahha


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails