Tuesday, July 3, 2012

18/52 + tak ingat brape ari/7

Last week pnye scan at Lita Alis Bangi.. dah nampak tulang femur, spine.. cantik.. heart beat laju.. neves lah tu mummy ngan deddy tengok die tuh.. jantina blom tau lagi sbb doc ckp dalam 5 bulan baru boleh buat detailed scan.. in 3D ke 4D ke.. sukati ko lah nak tgk anak ko jelas mane kan.. uhu..

skarang ni week 19.. blom rase movement lagi.. risau jugak tapi doc ckp normal for 1st baby.. selalunye, anak pertama, mother-to-be akan realize movement baby dalam 20-24 week.. so ok la.. tunggu je la ngan sabar..  

tapi time scan tu, baby dalam keadaan bersujud.. pastu tangan die gerak2.. alahai kiut nye kamoo.. dalam poyot lagi dah pandai solat.. sayangggg anak mummy.. 

doc measured head circumference, tummy circumference ngan femur length.. and she said tumbesaran normal.. Alhamdulillah..  

Baby's position dalam keadaan bersujud..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails