Tuesday, June 19, 2012

Membeli belah pertama..

17 weeks and 6 days.. tapik barang2 dah hampir lengkap.. adoi ai.. skalik dah tergugel barang2 baby.. dah teruja tgk sume mende.. mmg dah tak leh stop.. adoi ai.. lagik pon both of us were waiting for too long for this baby to be part of us.. so bile da termasok lam kedai baby tu mmg teruja teramat ah..

lagi plak deddy die yg nak sponsor sume nyeh.. so mummy nye suka ajer.. dgn berbesar ati memilih tanpa segan silu... kokokoko

so tadik ktrg g Onebabyworld cawangan baru kat cheras bandar tasik permaisuri.. mmg bnyk barang2 tertentu yg offer.. tapi offer biase2 jek.. Onebabyworld ade yg online store.. so before g kedai mmg dah survey2 la barang2 die.. so laju sket lah mencapai sbb dh tau harga.. link tok ke online store Onebabyworld sila klik here

kebetulan plak arini breast pump Avent manual yg diorder darik mypreciouspe'pe' sampai kat opis.. awalkan beli.. yg ni mmg sebab sgt murah.. harga die RM149 compared to retail RM 200++.. gilo kau nak lepaskan peluang membeli secara murah? hoho.. sgt suka.. banyak gak barang2 yg kat mypreciouspe'pe' ni wayyyy cheaper than other store.. so korunk leh a usha online store ni jugak utk survey harga utk brg yg korunk dah aim.. sila klik here

memandangkan mmg dah teruja, maka teruja jugak lah nak mengupload brg2 yg ditangkap.. yg penting i heppi!!!

breast feeding set.. i teruja nak beli mende2 alah ni dlu compared to other things.. dah lengkap dah.. cooler bag yg ade 2 compartment tuh siap kaler pink garang polkodot2 lagik.. sukaaaa!!! Hopefully Allah makbulkan doa banyakkan susu dan baby cukup makan tanpa perlu susu lembu.. huhu

baju baju baju.. rompers.. hoho comel deddy die pilih.. baru ade 4.. cap baru ade 1, mittens ngan socks 3 pasang.. bedung/blanket 2.. pastu bedong zip.. haa amek kau.. deddy die belikan sbb nak bedung anak die smp tak leh gerak2.. baru ah tak pengko men bola ato besukan nnt.. hoho.. mummy suka jek.. kokokoko

travel bag yg ade shield mcm kura2.. termos tu tak beli.. tapik dapat free time beli apetah dulu.. lama dah.. seb bek simpan.. ade 2 botol huhu.. tak ingat beli ape tapik yg penting kami mesti dpt 2 set.. kokoko

dpt 2 free gift dr Onebabyworld.. beli >200 dpt 1 hadiah.. tapik ktrg lakik binik kan slalu tak cukop satu.. huhu smp akak jaga kedai ckp takpela.. saya bg 2 la.. kokoko.. suka!!

2 comments:

  1. wahhhh..seronoknya fara...dah beli macam macam..huhuhu..best2!!

    ReplyDelete
  2. huhu... mak tak tahan nyah... comel2... lg plak ade sugar deddy nak sponsor.. wahahha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails