Sunday, June 17, 2012

Baby sitting experience


Weken ni umah kami dipenuhi jerit pekik, tawa nanges budak2.. huhu.. angah anta aleya ngan hadeeff utk di baby sit oleh busu dan unkel ijad selame 2 malam 2 ari..

peh memang mencabar.. selame ni sesape pon tak penah nak tinggalkan anak depa kat kami.. walopon hanye untuk 2-3 jam.. maybe sbb tak pecaya ngan kebolehan kami menjaga budak2 kot.. huks.. tapik it still a gud experience before ade anak bebetol kan..

so rase nye ape yang penting adalah kesabaran yg amat tinggi.. :D dan tenaga yang cukup energetic.. :D


ni yg wat derang suke sgt dtg umah busu..dpt nek vroom2.. 
angah went to TUPPERWARE JUBBILEE 2012 @ Sunway Piramid.. hoh gigih meniaga tupperware.. tapik berbaloi kot g sini.. dengan tiket RM 250.. dapat free gift, surprise gift, attendance gift dan bermacam2 gift lagik secara percume.. sume pon barang2 brand Tupperware lah.. huhu.. untung jugak lah si penjaga budak sbb dapat gak satu tupperware free dari angah.. hehehehhehe..

sume Gift yg angah dapat.. maskara, eyeliner complete kot.. 
So kepada sesape yg nak membeli Tupperware ngan Angah, bagi yg dok kawasan Bukit Jalil, atau Puncak Jalil, boleh lah contact angah saye.. Paiza, 0177088424...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails