Tuesday, May 15, 2012

Cakkk...

Lame tak apdet..walopon xde sesape pon tetunggu2 entry aku neh.. Aku ttp rase patut updet ape2 je pon walopon merapu..

Org slalu tny..baby sehat??.. Aku tatau nk jwb ape sbb aku bukan scan ari2 pon baby kesayangan deddy die nih.. Huhu.. kalo scan pon kt klinik kerajaan bkn Dr bgtau pon condition baby.. So aku assume and hope that my baby sentiase sehat mcm mummy die yg dh mengembang cam belon udara..

Next week 21-24hb safety week kat mitc melaka.. Kalo sesape yg nk dtg utk test kete hebat2 blh ah turun mitc.. Yg graduate in automotive engineering pon blh turun hantar cv sbb bnyk booth2 car manufacturer yg open utk career enhancement.. Ade bnyk la job opportunity utk fresh grad..sila try ye..

Tapi tem tu aku bz kat lab.. Ade crash test yg memenatkan.. So akan itam lagik dan lagik..

Tapi after 25th.. Ktrg akan bercuti seminggu atau 2 minggu.. Yeyeahhh... Dh lame berangan nak becuti kat kampong.. Hihi.. Suke?!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails