Sunday, April 22, 2012

rahsia penantian 3 tahun..

wallah tak tahan tajuk..

ok sebenarnye tade ape pon.. cume nak share jek la ape yg ktrg bwat.. yg sbnrnye tak wat ape pon.. keke..

ktrg ade gak cek dr.. so kalau ade niat nak cek disyorkan dudua suami isteri g cek.. sbb kita sbg suami isteri bkn nye nak carik sape yg salah tapi nak carik penyelesaian dr masalah.. kita cume nak tau punca jek.. bile dah tau punca boleh la dr nasihatkan penyelesaian terbaik..

lg satu kalau kita cek dudua org nnt takde la salah sorang jek stress dan rase ketidakpercayaan antara satu sama lain.. bile dah tau ape punca bleh la kita terima antara satu sama lain dan cube dedua berusaha kan.. haa kan best..

pastu saye ade salin doa nabi zakaria.. surat ali-imran ayat 38 ngan al-anbiya ayat 89.. saye salin die punye doa jek.. nak print takde printer.. so salin laa jawi die kan.. pastu letak kat workstation.. pastu bile terpandang jek saye bace.. terpandang jek baca.. Alhamdulillah Allah makbulkan jugak akhirnye..

pastu dinasihatkan u olz dload ah My Day.. blh track period cycle.. bleh plan waktu subur.. dan boleh plan bile masa yang seswai mengikut waktu ovulation ngan high fertility..

pastu saye rase sbb bln 1 ritu saye sgt bersemangat nak diet.. exercise setiap ari la lebih kurang... bwat detox sume.. turun smp 4 kilo.. masuk bln 2 jek tros naik naik naik naik dan naik smp skang.. haha.. maybe itu salah satu sebab jugak kot kan..

maklumat tambahan utk sang suami. elakkan pakai spende ketat2.. better pakai boxer k.. kalo ibu2 yg ade anak lelaki ke kan.. tayah aa bg derang pakai sluar ketat.. mcm adnan sempit tu tak seswai.. ui malu.. haha ok babai..

symptom2: skang sakit pinggang cam nak tecabut.. adoi..

2 comments:

  1. selamat merasa..apa yang ku rasa!HAHAHAHA.btw...yup..mintak pada Allah dan usaha jalan yang terbaik..and sentiasa happy mcm farah dilot..elakkan stress yg berpanjangan...kan..kan....hihihi..best lahhh pasnie boleh kongsi2 cite dgn fara...aicecehhh!

    ReplyDelete
  2. ei i nek pkm tapik u dah benti keje.. haha.. tak pat nak share2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails