Monday, April 30, 2012

langsir utk raye nnt

arini sanggop amek cuti sbb nak g key ell.. tanak g tem weekend sbb tanak sesak2 ngan manusia2 lain.. so sbg org yg tak suke serabut2 nnt cepat penat, aku terpakse la amek cuti extra tok beli langsir.. ijad pon sbg seorang suami yg tanak wife die g mane2 sorang2 pon terpakse gak bercuti walopon sbnrnye die tak leh cuti sbb org lain dah amek cuti dlu..

utk pengetahuan (kalo tanak tau pon takpe :p wekk) rumah baru aku yg dah lame dah ni blom penah berlangsir official lagi.. sbb budget tak mencukopkan diri nye.. pakai la langsir campoq2 kaler.. huhu..

memandangkan kak MOON dapat offer (LAGIK DAN LAGIK) dari Sarah Hughes @ Globe, dan offer kalik ni sgt lah sgt menakjubkan.. RM 10 jek semeter utk kain lerang 60 utk follower die.. tak kire la berape RM pon harga asal kain tersebut.. org yg mengantuk disorongkan bantal nih pon bergegaslah takmo lepaskan peluang.. wee.. mane nak dapat weh kain RM 55 jadik RM 10 jek??

sanggop tunggu Globe tu bukak sbb pepagi dah terjojol depan kedai.. sanggop tau..

ngan kata kunci "i follow belog Moon" tros magik.. terkejut ijad harga kain rm 55 jadik rm 10 jek.. kiki..

lepas Khan kira2 sume skalik 48meter kain yg kami perlukan... (terkejut makcik 48m=RM480.. aaa mahai nyee).. malangnye kain yg kami berkenan tinggal 43meter jek.. so terpakse la carik pilih kain lain utk bilik.. tak kisah pon yang penting dapat kain ngan corak yg cantik dan berqualiti tinggi.. suka!! pastu tambah2 ngan upah jahit sume.. adoi.. tapi berbaloi takpe..

habes la jugak sume gaji pelarasan aku tu wat langsir official tok rumah ni.. aih.. 5 tawon lagik la nampak nye baru bertukar langsir.. huhu.. mahai jugak kan langsir nih.. adoi..

so i nak ucapkan THANK YOU SO MUCH pada KAK MOON ngan pemilik Sarah Hughes.. sgt berbaloi2 la rasenye membeli arinih.. hihi.. kalo takde offer ni gamaknye mmg kalerfull ler langsir umah aku ni tak bertuko2 la smp raye tahon 2020 nnt.. hehe..

p/s: i tak amek gambo.. kalo nak tgk antara collection2 kat sarah hughes tu sila ke belog kak Moon ye..



4 comments:

  1. lot series ke sale lot? smpi bile? aku dah la hari jumaat slalu turun jalan tar.. dgn muke x malunye sebut password tu kat sales assistant ke? aku berkenan langsir yg warna warni corak ceria2 dlm blog moon tu cantik..

    ReplyDelete
  2. Smp 31 mei klo x silap...klo rase segan g pollow blog ksk moon tu.. Haaha pastu g level 5 ko sebut jek paswed..

    ReplyDelete
  3. ha ha sampai 31 mei nih

    glad u like it ...ok la tew dear 48 Mtr X 10 hengget kalau nak kali harga sebenar sila pengsanterus...

    alaaaaaaaaa asal tak amik gamba . tak pa nanti dah siap amik gamba tau ...moon nak share ngan org lain jugaks .

    tew la banyak kain dah habis ...semer pegi borong tak henggat terus togel roll roll langsir tew semer

    ReplyDelete
  4. hehe nnt tem nak collect langsir tu ktrg amek2 gamba yek..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails