Tuesday, April 17, 2012

Alhamdulillah

All praise are due to Allah.. 

stlh 3 tahun agak tepat2 kami menunggu.. akhirnye Allah kurniakan juga rezeki yang amat amat bermakna bagi dilot dan ijad.. Alhamdulillah..

and we are celebrating sumthing special wif this delicious tutti frutti treat from hubby..


eppi faces of mommy & daddy to be

tested and confirmed by medical doctor :)

i knew that it is still new dan masih baru sgt2.. tapi i'm sorry and please bare wif me.. i'm too excited and soo grateful.. tapi sgt risau akan keselamatan baby.. ya Allah kuatkanlah baby kami.. 

thanks to those yg ucap tahniah.. dan doakan semuanya baik2 ok.. :)

12 comments:

  1. congrats dilottt !!

    take care of yourself and doa2 byk semoga sumenye slamat2 ajee....

    McNA

    ReplyDelete
  2. tahniah akak.. betty dah agak dah berdasar kan entry akak semalam..

    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. congrats dil0t! sgt seronok2 kn? hehe..
    jge diri baik2 okeh..awk2 ni dilarang angkt bnde brt, silekn berehat saje..jln slow2 juge..
    happy 4 u!~ :)

    ReplyDelete
  4. baca kt fb td.. congrats lot..! so happy for u too.. jaga baik2..

    ReplyDelete
  5. tahniah fara!!! akhirnya kan...alhamdulillah...jgn lasak2 :)

    ReplyDelete
  6. tahniah... semoga selamat hendaknyer... tau perasaan itu...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah syukur...semoga awak dan baby slamat dalam lindunganNya..InsyaAllah...

    ReplyDelete
  8. ya Allah.. Tq u olz.. hehe..

    betty.. tu la symptom mcm betolkan tapi sbb 1st time tatau betol ke tak.. lgpon tanak mengharap sgt.. tapi ALhamdulillah.. ALlah maha pemberi rezeki..

    yanti.. sila bake rti sedap2 tok aku.. ahahha... :p

    saye mengaminkan sume doa yang baik dari u olz... hepi sgt.. :)

    ReplyDelete
  9. lot congratz.. wahh dpt bygkan perasan di kala ini

    ReplyDelete
  10. congrats fara..semoga baby kuat mcm ko jugak ;)

    ReplyDelete
  11. Sgt harap baby kuat sbb mummy die bz gle kat crash lab..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails