Friday, March 16, 2012

tiring week

owh dah lame tak rase mcm ni.. minggu pekerjaan yang sgt penuh dan berguna.. setiap ari di penuhi meeting pagi petang.. sgt penat guna otak yg pink ni utk berkerah tenaga..

tapik saye lebih suke minggu pekerjaan yang dipenuhi tecnical work drpd minggu yang dipenuhi paperwork review, guideline review, report review.. sbb saye rase saye org yg suke buat keje menggunakan otak dan tulang empat kerat bukan sekadar hanya menggunakan otak dan jari sahaja..

weken ni besday saye.. aci tak kalau saye tanak update pasal CJB? sbb saye tahu u olz pon tanak update jugak kan.. yeay..

thus sempena besday saye, saye berangan nak bercuti kat chalet tepi laut yang boleh bangun subuh g tgk matahari naik dan mandi pantai dan bina istana pasir.. saye nak buat mcm kat goldcoast dlu.. bukan goldcoast sepang ok.. helloo.. goldcoast osutolia tau.. ingat sket :p..

ok da penat.. bye


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails