Wednesday, March 7, 2012

3rd anniversary

table setup ..


handmade anniversary card from him to her

romantik wooo.. siap lampu biru lagik... tapi panas pnye pasal kn off sume lilin ituw

entree: chicken cornish (spicy lgik sedap) secret resepi 

unsurprise anniversary dinner 

main dish: kenny rojes takeaway


pencuci mulut: muffin kenny rojes

i love u beby.. heppy anniversary.. hope u'll enjoy the adventures future that i'll 
semoga Allah kurniakan anak yang soleh dan solehah kepada kami.. semoga tahun mendatang lebih bermakna dengan keindahan buat kami.. semoga kami sentiasa ceria dan bahagia..

kepada manusia pendengki yg ingin melihat rumah tangga kami hancur berkecai, sila hentikan.. jgn goda, tabur fitnah dan caci maki keluarga kami.. ingatlah dunia ini hanye sementara.. dan ingatlah juga kamu perlu jaga rumah tangga kamu sendrik.. idop umpama roda so pepaham sendrik la ye kawan..

semoga sume pasangan diluar sane dikurniakan kebahagiaan yang tak terhingga.. amin.. 

13 comments:

  1. semoga korang bahagia & ceria sampai ke surga ! aminnnn ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. semoga Allah bagi kita sume kebahagiaan berumah tangga selame nye

      Delete
  2. wow lomantiknye...heheh...happy anniversary fara!!! semoga bahagia hingga ke syurga n dikurniakan baby yg comel-comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin,.. semoga Allah buka pintu rezeki kami tok dapat baby.. :D

      p/s: tak nmpk pon rumah tunggang langgang kan.. ekke

      Delete
  3. kan dah ckp amik gmbr meja je bkn amik gmbr satu umh...hahah

    ReplyDelete
  4. like like like,, penat adjust kamera takmo bg nmpak luar dr meja.. kekeke...

    ReplyDelete
  5. congrats dilot n ijad.. semoga berkekalan amiin...

    ReplyDelete
  6. ait..macam sama tema je ngn aku tahun ni :p anyway happy anniversary..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm sewa brg ko kan.. hahah tiru ah.. kate blog utk reference.. :D

      Delete
    2. no hal lah (walaupun tiada reference blog aku kt sini :p) btw,kat metropoint ade nandos ke?nape aku tatauuu??uhukk..tp tgk gmbaq ko mcm kenny rogers jer?

      Delete
    3. kene rojes la.. jgn la relatekan post lepas ngan post yg ni.. kekeke... aku dah captionised gambo tu kenny rojes :p

      Delete
  7. Is3ku sedang belajo romentik..hohoho..terbaik...I love u syg...muah..muah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails