Monday, February 27, 2012

workout tok kecikkan bawah ketiak

Kelab Diet Online (KDO) ade share cara nak kecilkan bahagian bawah ketiaks ataupun sekeliling boobs.. sila rujuk video ni kalo nak yang lengkap: http://www.youtube.com/watch?v=ER2eDeqCKMs

SUMMARY:

antara step2 nye ialah (buat sebanyak 25 reps setiap steps dan ulang 4 set.):

1. push ups





2. chest press



3. Superman back exercise + pull elbow to the back





4. shoulder press



5. tak dengo ape yg wanita tu ckp.. tapik I bg name baru.. bukak tutup dada + shoulder press..
memula bukak dada, pastu buat shoulder press.. dan tutup dada... hihi..
gambo ni lukis sendrik: turutan dari atas kiri 1, atas kanan 2, bawah kiri 3, bawah kanan 4.. 




Disclaimer: all pictures were taken from google.com image search engine except for the last picture whereby the author was sketched it by herself (bangga kau).. 

7 comments:

  1. aku confuse dgn sketch ko yg kt dada tu..hee

    ReplyDelete
  2. haha apsal kompius.. senang jek..

    1.memula dedua tangan kat depan dada secara (bayangkan ko tgh cakap 'jgn.. jgn...')
    2.pastu ko bukak cam menyerah.. ato cam angkat takbir ratulikhram lelaki..
    3.pastu ko wat cam berjaya.. dedua tangan lurus ke atas
    4.takbir ratulikhram balik semula..
    5.tutop dada semula..

    semua step ni sambil ko pegang dumbell.. :p

    ReplyDelete
  3. dumbell rupenyer..aku rasa mcm lidi bebola ikan dihujungnyer..nyummy!hihihi..

    ReplyDelete
  4. comel ko lukis lot.. cube ko bukak ni, mcm2 ada...
    http://exercise.about.com/od/weightloss/a/weightloss101.htm
    http://exercise.about.com/library/blworkoutcenter2.htm#Total%20Body%20for%20Intermediate/Advanced%20Exercisers

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh bnyk nyeh.. yg ni pon tak bwat lagik secara religiously.. adeh..

      Delete

Related Posts with Thumbnails