Friday, February 24, 2012

UPDATE BERAT CJB Week 7

salam,

aku dah komen kat sume peserta CJB punye blog soh update berat esok.. kikiki.. harap korunk tinggalkan komen beserta timbangan berat korunk kat entry ni.. yo.. tahniah kat Betty sbb jadik WINNER week 4 ritu.. maluu kot I sbb u lagik ringan cam kapas tapik jadik WINNER.. hiks segan I..



berat initial @1-6.1.12:  95kg
ukur lilit pinggang: 38 inch
week1: 93.8
week2: X.X %ofWL = __
week3: 
week4:
week7: 

2. elin
berat initial: 47kg
ukur lilit pinggang: 28 inch 
week1:
week2: 47.0 %ofWL = +0.0
week3: 
week4:
week7:

3. dilot
berat initial: 76.5kg 
ukur lilit pinggang: 36.2 inch
week1: 76.2
week2: 75.0 %ofWL = -1.57 WEEK2 WINNER!!
week3: 72.3 %ofWL = -3.6   WEEK3 WINNER!!
week4: 73.5 %ofWL = +0.01
week7: 74.9 %ofWL = 

4. lily
berat initial: 87.1kg
ukur lilit: 40 inch
week1:
week2: X.X %ofWL = __
week3: 
week4:
week7:

5. betty
berat initial: 48kg
ukur lilit: 27 inch
week1: 47.2
week2: 47.6 %ofWL = +0.85
week3: 
week4:46.7 %of WL = -0.02 WEEK4 WINNER!!
week7:48.1 %ofWL = 

6. eira
berat initial: 58.8kg
ukur lilit pinggang : 38 inch
week1: 58
week2: X.X %ofWL = __
week3: 
week4:
week7:56.4 %ofWL=

7. nadeeya
berat initial: 69.1kg 
ukur lilit pinggang: 34 inch
week1: 68.8
week2: 69.5kg %ofWL = +1.02
week3: 68 %ofWL = -2.16
week4:68.9 %ofWL = 
week7:70.2 %ofWL = 

8. shela 
Berat initial: 75kg
ukur lilit pinggang: 33 inch  
week1: 75
week2: X.X %ofWL = __
week3:   
week4: 75 %ofWL = -0.00
week7:




        

7 comments:

  1. Seb bek terperasan kt blog saya kene update berat.. saya pun mencanak naik... Muahahah
    Arini dh timbang, amik berat ni jerlah, sebab x sanggup nk hadapi kenyataan esok kerana arini pun dh merana... 70.2kg... Huwarrrr!!!

    ReplyDelete
  2. Nak bg berat week 4 skali 68.9kg... Saya amik rekod 1/2/12 punya...

    ReplyDelete
  3. okkeh nadiya.. ritu ade bg tau berat week 4 kan.. tapi sbb kat entry lain pastu time i g sydney sume mmg tak menyempat nak update.. thanks for these updates

    ReplyDelete
  4. betty naik balik.. haisss 48.1kg.. xsangkan i'm d winner for week 4.. menang tanpa bertangding.. hahaha.. sentap makk..

    ReplyDelete
  5. sory lama x update pasal bz pindah umah, start dari mengemas dan pindah ari tu, dah malas nak update berat dah, kontrol makan jekk

    berat saya 24/2/2012 - 56.4kg

    ReplyDelete
  6. i'm sorry kawan2 penganjur makan banyak dikala tak update berat maka naik mencanak2.. hahahaks

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails