Wednesday, January 25, 2012

pengkritik usaha kuruskan badan

u olz.. dalam usaha nak diet, kita akan hadapi bnyk cabaran.. antaranye:

1. malas nak senam.. sgt malas smp mmg kita tak kan bersenam aa utk ari tu..
2. makanan.. craving for foods.. delicious foods.. kek coklat topping coklat cair meleleh2.. aiskrim.. sugar.. nasikkkkkkk beriani..
3. larangan diet dr mak mentua.. time time tu jugak die nak jugak soh kite makan kat umah die..
4. ejekan kawan2.. time ni ah korunk kene perli sampai merah muka (note*utk mereka yg berkulit putih sahaja)

haha so kita try utk jadikkan sume mende di atas sebagai pemangkin usaha kita tok lebih bersemangat..

abaikan kawan2 yg dok perli2 ejek2 (saye kawan ramai lelaki so kne tahan telinger saje lah).. anggap jek derang tgh bg sokongan jitu siap pakai skirt sambil hayun pompom bersorak utk kita lebih kuat semangat!!

buktikan pada derang yg kita boleh!!!


cayok!!!!

2 comments:

  1. Wee...setuju2...takpe perkara yang mustahil tau dalam dunia ni..

    ReplyDelete
  2. :D haha.. anggap jek derang tu jeles tgk kite besemangat D:

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails